5. Společný ples

30.01.2016 20:00

      Vážení přátelé,

v našem příspěvku bychom Vám chtěli přiblížit V. ročník Společného plesu na Frýdštejně, který se konal 30. ledna 2016. Kdo jste zareagoval na vyvěšení plakátů anebo na příspěvek na facebooku, tak jste neprohloupil. Po zakoupení vstupenky v předprodeji jste si zaručil skvělý a nezapomenutelný zážitek. Pátý ročník jsme chtěli udělat  trochu  „jinak“, slavnostněji a myslíme, že se nám to povedlo. Vždy je největším oříškem vyzdobit „tělocvičnu“, aby vypadala jako společenská místnost pro ples našich dimenzí. Pro letošní rok výzdoba ladila s barvami našeho společníka, firmy Wassa, takže dominovala modrá s nádechem světle modré i po stěnách sálu. Měli jste možnost shlédnout profesionální vystoupení mladých dívek z taneční školy Ilma, které předvedli ve dvou vstupech dvě nejkrásnější vystoupení z MS 2015 v Liberci, s kterými se jim podařilo i zvítězit. Toto vystoupení, ale nebylo zdaleka vše, co jste mohli na plese vidět. Byla zde i připravena břišní tanečnice, která svými pohyby a indickou hudbou dokázala rozvlnit spousty přihlížejících diváků. Všichni vystupující byli odměněni kytičkami od sboru hasičů.

     Celý večer nám zpříjemňovala zábavu již známá hudební skupina Levou Rukou. Průběh večera jsme odlehčovali vstupy mluveného slova našeho starosty sboru hasičů, Ladislava Vavřicha. Jak jsem již zmiňoval na začátku, V. ročník byl unikátní i hlavní tombolou, kde se hrálo o opravdové elektronické pecky, jako je power banka, navigace, externí disk, foto Canon, tablet aj. Celá hra o ceny se točila okolo hlavní výhry a tou byla televize Panasonic Viera.

     Pro letošní rok jsme lákali zájemce plesu na půlnoční překvapení. Bylo to překvapení opravdu velkého kalibru, když se na taneční parketě před podiem objevila miss hasička Československa a miss sympatie    

                                                       

                                       KATEŘINA MÜLLEROVÁ

 

       Podařilo se nám ji přesvědčit a tak umožnit více než dvěma stovkám lidí vidět miss hasičku na vlastní oči. Byla ochotná nejen prezentovat svoji osobnost, ale i rozdat hlavní ceny našeho plesu. Jsme ji za to opravdu vděční, že dokázala svým příchodem pozvednout zas o kus výš úroveň plesu na Frýdštejně. Dalším bonusem, je také možnost využití dopravy směr Turnov pomocí autobusu, který zajišťujeme pro účastníky plesu zdarma.

     Pro všechny, kteří chtějí vidět takovouto akci na vlastní oči, mám už dnes dobrou zprávu. Příští rok 4. února budete mít možnost se přijet podívat na Frýdštejn na další ročník Společného plesu, který se pokusíme zase o něco obohatit. Sledujte proto bedlivě naše webové stránky a hlídejte předprodej vstupenek. 

                                         Všechny příznivce hasičů ve Frýdštejně zdraví jednatel Aleš.

 

Kontakt

SDH Frýdštejn sdhfrydstejn@seznam.cz