Dětský maškarní bál

21.01.2018 14:00

     Vážení příznivci hasičského sboru Frýdštejn. Především bych Vám chtěl poděkovat, že jste si našli naše webové stránky ve vyhledávači a rozhodli se otevřít článek o konání dětského maškarního bálu.

V letošním roce se nám tuto akci povedlo uspořádat již v měsíci lednu a bylo to dobře. Těšili jsme se tak z velké účasti místních rodičů s dětmi i z širokého okolí (Turnov, Jenišovice, Vlastibořice,...). Pro tuto akci jsme však neměli lehký úkol. Museli jsme se vypořádat s odchodem jednoho z našich členů, Ladislavem Bočokem, který se v minulých letech na těchto akcích pro děti hodně angažoval. Požádali jsme proto na výborové schůzi našeho moderátora Aleše, jestli by se tohoto úkolu nezhostil a on souhlasil. Společně s jeho spolužákyní Romanou Červovou, připravili odpolední program spojený s vystoupením pro děti. Děti si odnášeli z nedělního odpoledne spousty zážitků a výher, nejen z tomboly, ale i z různých soutěží. Moderátoři byli převléknuti do kostýmů klauna a klaunice a moc si to celé odpoledne společně s dětmi užívali. Jestliže se Vám na Frýdštejně líbilo, tak můžete příští rok opět přijít a užít si společně s dětmi trochu zábavy a uvolňující atmosféry, která se šířila sálem. Musím zde také zmínit obětavou práci obsluhy, která jako v minulých letech vypomohla s roznáškou nápojů k většímu pohodlí Vás návštěvníků. Chtěli bychom také poděkovat za návštěvu všem dětským maskám, které byli opravdu moc pěkné.

Pro všechny, kteří mají rádi formu této zábavy, budeme i příští rok v tomto období připravovat tuto akci a všichni jste tak vítáni.

                                                                    Za SDH Frýdštejn jednatel Aleš.

Více obrázků ve fotogalerii

Kontakt

SDH Frýdštejn sdhfrydstejn@seznam.cz