Memoriál Jana Vedrala - Desná

25.05.2019 09:00

V sobotu 25.5. se v Desné na městském stadionu konal 14. ročník Memoriálu Jana Vedrala – soutěž v požárním útoku. Naši nejmenší hasiči se ho zúčastnili ve složení Kryštof, Matěj, Miky, Toník, Tomáš, David, Maty a Vojta. Jako vždy natěšeni se po výstřelu ze startovací pistole vrhli na plnění svého úkolu. Spoje na základně proběhli bez zaváhání, koš v kádi, vedení nataženo, proudaři na místě, ovšem technická závada na zapůjčeném stroji nedovolila pokus dokončit. Děti však nemuseli být smutní, protože svůj útok zopakovali ještě jednou, s jiným strojem. Na druhý pokus již vše klaplo jak mělo a terče v podobě naplněných PET lahví byly sraženy v čase 47,15.

     Všechna družstva přípravek byla za svůj předvedený útok vyhlášena jako vítězové a každý si odnesl diplom a věcné ceny. Z každé maličkosti mají kluci vždy obrovskou radost. Na závěr jsme bouchli vyhrané „rychlé špunty“ a celý tým si připil na další úspěšnou soutěž.

     Děkujeme hasičům z Držkova a Bratříkova za zapůjčení mašiny a už se všichni těšíme na příští týden, kdy se náš tým představí na domácí půdě při soutěži O hrad Frýdštejn.

Foto bude brzké době….   

 

Kontakt

SDH Frýdštejn sdhfrydstejn@seznam.cz