Ples 7.2.2015

07.02.2015 20:00

     Dne 7. února se v Kulturním domě pořádal již 4. Společný ples, který pořádáme ve spolupráci s firmou Wassa s.r.o. z  Příšovic. Ples je mezi širokou veřejností nazýván  již jako tradiční, což nás moc těší. V mnoha směrech se proslýchá, že takový ples s neuvěřitelným nasazením personálu a lidovou tvorbou cen není vidět široko daleko, natož ve větších městech.

                                       

     Spousta lidí si odnesla veliké nadšení a naplnění z dobré zábavy, o kterou se nám již druhým rokem postarala hudební skupina LEVOU RUKOU BAND, která je naprosto senzační a nepřekonatelná. Kdo neviděl a neslyšel tuto skupinu na živo, tak přichází mnoho zážitků. Nemluvě o tom, že dívčí osazení skupiny je složeno z velice pohledných děvčat, které nezkazí žádnou zábavu. Jako další trumf příjemné zábavy jsme nabídli taneční vystoupení pohybové školy Ilma  z Turnova.  Své dovednosti nám přijelo ukázat dvanáct děvčat, které nastoupily ve dvou vstupech a předvedly mistrovské kreace z mezinárodních soutěží při profesionálním nasvětlení hudební skupiny.

     Po celý večer se točilo pivo ze Svijan - svijanský máz, který byl do 20.30h zdarma. K dispozici jsme měli také domácí kuchyň, které velel zdatný kuchtík Milan Mitlener. Ples je také vyhlášen velkou hrou o ceny, které se vyhlašují za doprovodu mluveného slova velitele SDH přesně v 24,00h. Hlavní cenu televizor GRUNDIC si letos odvezli do Turnova. To vše nás čeká i v roce příštím, a už dnes se těšíme, co vymyslíme na jubilejní 5. ples za překvapení. Nikdo si nemůže tuto akci nechat ujít.

                                                                     Všechny zdraví jednatel sboru Aleš Vavřich.

Několik fotografií naleznete na   sdhfrydstejn.rajce.idnes.cz/

 

Kontakt

SDH Frýdštejn sdhfrydstejn@seznam.cz